+45 5056 8881

THE ABOUT

Lidt om hvem forfatteren er som person.

Hvem jeg er?

MC’IST / BIKER?

Jeg er gift med Tove som jeg i øvrigt har to voksne drenge med.Udover det er jeg vel som folk er flest.
Jeg jobber til daglig som SharePoint / IT-koordinator hos. Gas Turbine Services. – Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Men som også byder på udfordringer ind i mellem, samtidig er min arbejdsplads et sted med store muligheder for at udvikle sig med respekt for hinanden. Og der er udpræget stor arbejdsglæde det gennemsyrer hele virksomheden. Gode ledere der har visioner og handler efter dem.

Ja og så elsker jeg at køre på MC når både tiden og vejret er til det. Jeg syntes at det skal være en fornøjelse at køre på 2 hjul. Så derfor ser du mig sjældent på min MC en SUZUKI GSF650SA K9 uden det er to cifrede varmegrader, altså helst et sted mellem 12 - 20 grader inden jeg føler  trang til at køre på MC.

Jeg kører Suzuki som jeg er ganske godt tilfreds med. Cyklen har Carstens MC leveret og jeg fik en fin service og et udmærket tilbud på min nye MC i 2014, omend selve modellen er en såkaldt 2009 Model (dog købt spritny) er cyklen en god stabil en af slagsen og indtil nu har jeg ikke haft problemer med den overhovedet.

 

 

“Be yourself; everyone else is already taken.”

Oscar Wilde


 • 45%
  bikes.grandts.com
  Hjemmesidens proces er fremme ved.
 • 60%
  bikes.grandts.com
  Mine Gallerier mangler
 • 100%
  biker.grandts.com
  MC Reviews mangler
Scroll til toppen