12.2 C
Esbjerg
22. oktober 2024
About

Om Siderne

BIKES.GRANDTS.COM

 

 

[mkdf_dropcaps type=”square” color=”#ffffff” background_color=””]V[/mkdf_dropcaps]elkommen til min hjemmeside. Kig dig lidt omkring og giv mig gerne feedback, nu er det over et år siden jeg har lavet nye opdateringer på min side omkring MC’ere. Det første du vil have bemærket hvis du har været her før er at der er kommet en ny landingsside og ligeledes er der tekst mæssig sket en del på sitet som du lige nu kigger på, forandring fryder og en gang i mellem skal man jo lave nye tiltag på sine sider. Denne side omkring motorcykler har desværre været lidt forsømt grundet personlige årsager – så det forsøger jeg ind i mellem at rette lidt op på.

 

[mkdf_dropcaps type=”square” color=”#ffffff” background_color=””]J[/mkdf_dropcaps]eg er gift med Tove som jeg i øvrigt har to voksne drenge med. Tove fik  i 2018 en hjerneskade, hvilket desværre ikke giver mig så frygteligt meget tid til at køre på 2 hjul, jeg forsøger dog at komme ud på landevejen på små korte ture så vidt det er muligt. Desværre er der ikke blevet tid til at opdatere dette site mest grundet min kones hjerneskade som har gjort det næsten umuligt at køre ret meget på MC. Derfor har siden nok set lidt træt ud men min interesse for motorcykler er stadig usvækket (i øvrigt til stor fortrydelse for min største søn og børnebørn) de mener ikke en lidt ældre herre skal køre MC, tsk tsk..Udover det er jeg vel som folk er flest.

 

[mkdf_dropcaps type=”square” color=”#ffffff” background_color=””]J[/mkdf_dropcaps]a og så elsker jeg at køre på MC når både tiden og vejret er til det. Jeg syntes at det skal være en fornøjelse at køre på 2 hjul. Så derfor ser du mig sjældent på min MC uden det er tocifrede varmegrader, altså helst et sted mellem 12 – 20 grader inden jeg føler  trang til at køre på MC. Jeg ved godt at mange kører hele året rundt og respekt for det, men helt ærligt syntes jeg det er en hel del sjovere hvis der er varme i luften. En sommerdag på landevejen hvor alle indtryk, dufte, lyde, buzz af alle mulige køretøjer og andre mennesker med hang til at køre på MC. Det syntes jeg er ekstremt livsbekræftende og det behøver ikke være med 190 Km. i timen..

 

[mkdf_dropcaps type=”square” color=”#ffffff” background_color=””]M[/mkdf_dropcaps]in flotte og velholdte Suzuki Bandit GSF 650 er nu solgt af Carstens MC til en ny heldig kører.Det er en cykel jeg har haft stor glæde af, men jeg syntes den er blevet lidt tung at “handle” for mig, ud over dette kører jeg ikke længere lange ture (altså over 500 km) Harzen ture med videre. Så behovet er et andet sted for mig her og nu med hensyn til at køre på MC. Jeg ligger nok i mellem sportsbike som Yamaha R7, MT-09, måske den nye XSR 900 eller en Yamaha MT-07 det er i hvert fald det jeg i løbet 2021 – 2022 skal finde ud af. Cyklen skal naturligvis også kunne køre lange ture og der findes mods som sidetasker, tanktaske med videre allerede nu til R7, MT-07, MT-09 modeller.

 

[mkdf_dropcaps type=”square” color=”#ffffff” background_color=””]N[/mkdf_dropcaps]u har jeg har lavet en helt ny og anderledes site som de der har været her før, i alle tilfælde må have bemærket. Jeg håber på at sæson 2022 og med en ny Yamaha R7, MT-09, eller måske den nye XSR 900 eller en Yamaha MT-07bike får en rigtig god sæson. Jeg får mulighed for at afprøve R7’eren i november måned 2021, så det ser jeg frem til.

 

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle” American teacher and writer (1919 – 1988)

Laurence J. Peter
» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

 

 

Related posts

Schuberth C4 Pro

admin

The Professional Gearheads

admin

Photos Used on this site

admin

Efterlad en kommentar