8.8 C
Esbjerg
13. juni 2024
Image default
AboutBikes

The Professional Gearheads

 

THE PROFESSIONAL GEARHEADS

 

NY MC

Cyklen er ankommet men mangler lige lidt udstyr jeg håber på at nå med til Påsketræf på Torvet i Esbjerg skærtorsdag! Her er lidt foto inden der kommer lidt ekstra udstyr på.Til 2022 sæsonen har jeg nu købt en, MT-09 2022 model som jeg ser frem til at hente når den er klar fra Carstens MC. Til 2022 sæsonen. Jeg håber at jeg kan få taget lidt video og nogle flere fotos af den nye Yamaha i løbet af 2022. Jeg vil prøve i 2023 at få lavet lidt VLog med en Go Pro og give min vurdering af Yamaha MT-09.

 

CARSTENS MC

Jeg har hidtil kørt på en Suzuki som jeg har været glad for. Cyklen har Carstens MC leveret og jeg fik en fin service og god behandling hos Carsten og naturligvis et rigtigt udmærket tilbud på min nye MC i 2014, om end selve modellen er en såkaldt 2009 Model (dog købt spritny) –  Den “Gamle” cykel Suzuki Bandit 650 er allerede solgt hos Carsten’s MC så en ny MC ejer kan få glæde af den.

 

 

Køb din Nye MC hos Carstens MC

 

 

 

 

In Three words i can sum up everything I´ve learned about life: It goes on

Robert Frost

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE.

 

Photos © 2022 by John “Grande” Grandt

 

 

Related posts

Schuberth C4 Pro

admin

Photos Used on this site

admin

Ikke længere ejer af en MC

admin

Efterlad en kommentar