16.1 C
Esbjerg
13. juli 2024
Image default
About

Work in Progres

Work in Progress

 

Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan have med en hjemmeside som man gerne vil se få besøgende. Vil du gerne have folket kigger på det du laver er du nødt til for det første at komme med noget nyt, i hvert fald mindst en gang hver  3 måned. Og det er netop det jeg forsøger at gøre på disse sider.

Denne er hjemmeside er nu oppe på Version 3.2 siden 2014  det nye layout som er lagt for dagen håber jeg at de der genbesøger bikes.grandts.com kan se der sker noget med jævne mellemrum. Når tiden er til det forsøger jeg at opdatere siderne så den er aktuel nok til et genbesøg.

Så glæd dig jeg skal nok få siderne opdateret i både 2021 og 2022 – Jeg håber på i sæson 2022 at kunne skyde nogle fotos af min nye Yamaha Bike!

 

In Three words i can sum up everything I´ve learned about life: It goes on

Robert Frost

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE.

 

Top Photo by Francisco Requena on Unsplash

 

 

Related posts

Schuberth C4 Pro

admin

The Professional Gearheads

admin

Photos Used on this site

admin

Efterlad en kommentar