16.1 C
Esbjerg
13. juli 2024
Image default
Tour GallerierTravel & Tips

Påsketræf 2016

PÅSKETRÆF TORVET ESBJERG 2016

 

PÅSKETRÆF 2016 MED GASSERNE KLAR TIL ÅRETS TRÆF

 

 

MC Havgas 2016 Torvet Esbjerg

 

Atter en gang var MC Havgas i front for årets Påsketræf 2016 på torvet i Esbjerg, med Haren & Kylling i front for optoget gik det mod torvet fra Toldboden. Et særdeles vellykket arrangement med Brunch på Britania… Og så skulle der ellers “sparkes dæk” Stor tak til MC Havgas & bestyrelsen bag som trak det store læs med dette års påske træf for Havgasser og alle andre MC elskere.

Det er en tradition for MC folket at afholde påsketræf på torvet i Esbjerg og MC Havgas er som regel i front for hele det spektakulære show & Display af forskellige afskygninger af MC’ere. Lige fra Nimbus til Honda Goldwing og alle os med “bambus raketter” – Og ikke at forglemme Boss Hoss som vel nærmest er en bil på hjul, i alle tilfælde er det næsten ren motor der sidder på sådant et stort dyr. Igen i år var der display fra Maxi Puch klubben de er altså et sindsygt sjovt bekendtskab det er humor i “højt gear” når de fræser forbi i skolegade med horn og dyt båt. Totalt grineren og humor er dælme en vigtig del.

Igen i år 2016 må det siges at have været en stor succes, med tusindvis af MC’ere. Både store og små slentrede rundt for at studere de mange motorcykler, der kom i alle former, størrelser og farver. Og vejret spillede i år med fra sin bedste side, og så bliver det bare ikke ret meget bedre. Personligt syntes jeg det var en fed oplevelse at se så mange forskelligartede motorcykler samlet på et sted.

 

Related posts

Påsketræf 2022

admin

Påsketræf 2015

admin

Hvide Sande 2014

admin

Efterlad en kommentar