13. juli 2024
Image default
Tour GallerierTravel & Tips

Påsketræf 2022

PÅSKETRÆF TORVET ESBJERG 2022

 

PÅSKETRÆF 2022 PÅ TORVET I ESBJERG

 

 

 

MC træf 2022 Torvet Esbjerg

 

Carsten’s MC lagde lokaler til kaffe og rundstykker, en virkelig hyggelig ting inden folket kørte mod Esbjerg og torvet. Tak til Susanne, Emil og Carsten for hyggelig start på dagen.

En bragende succes tør jeg god påstå. Årets træf var croweded så det gjorde noget, fyldt med glade MC’ister på torvet. Desværre så meget at jeg ikke en gang fik en pølse. Det fristede ikke at stå i kø en halv time blot for det, til gengæld var der en masse fed cykler at kigge på så der blev sparket dæk til den store guldmedalje et super godt træf som MC Road Riders igen var vært for.

Det er en tradition for MC folket at afholde påsketræf på torvet i Esbjerg  og Med MC Road Riders som regel i front for hele det spektakulære show & Display af forskellige afskygninger af MC’ere. Lige fra Nimbus til Honda Goldwing og alle os med “bambus raketter” – Og ikke at forglemme Boss Hoss som vel nærmest er en bil på hjul, i alle tilfælde er det næsten ren motor der sidder på sådant et stort dyr. Igen i år var der display fra Maxi Puch klubben de er altså et sindsygt sjovt bekendtskab det er humor i “højt gear” når de fræser forbi i skolegade med horn og dyt båt. Totalt grineren og humor er dælme en vigtig del.

I år 2022 må det siges at have været en stor succes, med tusindvis af MC’ere. Både store og små slentrede rundt for at studere de mange motorcykler, der kom i alle former, størrelser og farver. Og vejret spillede i år med fra (næsten) sin bedste side, og så bliver det bare ikke ret meget bedre. Personligt syntes jeg det var en fed oplevelse at se så mange forskelligartede motorcykler samlet på et sted.

 

 

Related posts

Påsketræf 2016

admin

Påsketræf 2015

admin

Hvide Sande 2014

admin

Efterlad en kommentar