7.7 C
Esbjerg
16. oktober 2024
About

Experiencing the Rush

Experiencing the Rush

 

Motorcyklister begynder at køre af forskellige årsager, og vi kan her identificere 14 sådanne grunde, som helt sikkert ville relatere til din grund til at køre. Har du forbindelse til disse?

Lidenskab.

Alt, der får dit blod til at løbe, er sandsynligvis værd at gøre. For mange motorcyklister er det ikke en hobby eller et behov at køre på motorcykel, det er passion. Alt, de ønsker i livet, er at rejse til alle verdenshjørner på deres motorcykel. Der er en dyb ild i deres mave til ridning, som vil få dem til at nå umulige miles, stier og terræn. Motorcyklister vil ikke have noget imod at afsætte en god mængde tid og indkomst til deres motorcykler. I behovshierarkiet er det for dem motorcykler, der bliver i toppen. Passion, når den bliver omdannet til profession, føder mestre som Joey Dunlop, John McGuinness, Giacomo Agostini, Valentino Rossi, Stephane Peterhansel, C.S. Santosh og flere andre verdensklassemestre. Sådan lidenskab påvirker milliarder rundt om i verden og skaber indtryk for livet.

Frihed.

At køre på motorcykel giver dig en følelse af frihed. Du har total kontrol over øjeblikket, du rider ikke bare, du flyver, og der er ingen fastsatte grænser for at stoppe dig. Du kan rejse til ethvert sted med fuld frihed. Det lader dig være dig uden nogens tilladelse. Ligesom et barn, der altid var begrænset til sin plads, men så snart han sætter sig på sin cykel, er det frihedens øjeblik, han knækker nu disse lænker og flyver gennem gaden på sin cykel med det bredeste smil på læben.
Det lyder måske som en kliche, men det er sandt, når du på din cykel oplever den fri luft med vinden, der stryger gennem dit ansigt, er alle farverne omkring dig levende og levende. Lyden af ​​motoren og vibrationen, som du mærker. Den slørede udsigt, der foregår omkring dig. Det er en omfavnelse af sanser og fungerer som ilt til din sjæl. Vi elsker det, den rene nydelse ved at være på motorcykel.

Hastighed.

For de fleste af rytterne er dets fart og spænding, der holder dem på deres motorcykler. Motorcykler er lovlige stoffer, der gør dig høj og bringer dig ind i en transcendent tilstand af nirvana. Den høje kraft og accelerationen, de får ved et svirp med deres håndled, er noget, de leder efter og ikke kan holde sig væk fra. Spændingen ved at klokke høje hastigheder på deres odo efter at have ramt omdrejningsbegrænseren ud over dens grænse på hvert skift er noget, de er afhængige af, hvilket giver det bedste adrenalinsus, en motorcyklist nogensinde kan bede om. Det er en god afhængighed og en god high, forudsat at de kører på sikre stier eller spor med alt beskyttelsesudstyret på.

Venskab.

Motorcykling er en ting, der holder venner sammen, og det vil det til tidens ende. Alle, der tager tid fra deres tidsplan og derefter tager ud at køre en tur, er noget, du kun vil se i motorcykelmiljøet. Venskabsbåndet bliver dybere, når det forbindes med en motorcykel. Uanset om det er en morgenmadstur, en nattur eller en lang roadtrip, er de altid klar til det.

Broderskab.

Du vil møde nogle af de sødeste mennesker på dine ture. Når man kører på motorcykel vinker man altid til hinanden, selv når man ikke kender hinanden, hvilket ikke er noget bilister gør. Uanset hvilken motorcykel du kører, og det er heller ikke ligegyldigt, hvilken del af landet du tilhører, er der altid broderskabets bånd, der får motorcyklisten sammen. De er altid der for at hjælpe hinanden på ethvert tidspunkt. Det gør dig mindre indadvendt, da det er den bedste måde at socialisere og kende nye mennesker under tohjulede begivenheder, herunder cykelshows, stævner og andre ryttertræf.

Stress Buster

Har du nogensinde set en motorcykel parkeret uden for en psykiaters klinik? Vi er ret sikre på, at svaret, du vil have, er nej, for at køre på motorcykel fjerner al spænding og stress, som om du har genstartet dit system. At køre på motorcykel giver en følelse af ro og lethed i dit sind og din krop, som ellers kun kunne opnås gennem meditation. Også mange ryttere omtaler deres cykel som deres terapeut, da motorcykler får dig til at føle dig energisk og forfrisket efter hver tur. Det er en terapi, en livsstil, der hjælper med at binde kærligheden til et par, der rider sammen. Det giver dig dit eget rum, mens du får tid til at glemme alt det, der har generet dig.

Guds hjul.

Åbn dit kort, vælg en destination, pak dine kufferter, og så går du. Uanset hvilken destination du vælger, er motorcykler klar til at tage dig dertil. Ind i junglen, over bjergene, mellem skoven, over floden eller under hulerne elsker motorcyklister den ensomhed og friskhed, som disse steder giver dem. Motorcyklister vil forske intensivt på sådanne steder og drage mod destinationen, uanset hvor hård vejen er. At rejse til kendte steder interesserer dem ikke, de ville foretrække frem for at lande, hvor målet med turen er selve rejsen.
Forbedrer mental sundhed.

Som allerede nævnt, er det et sandt faktum, at du aldrig ser en motorcykel parkeret uden for en psykiaters klinik. En rytters hjerne stimuleres og bliver mere åben og opmærksom jo mere han kører. I´ts the trutht!

Related posts

Schuberth C4 Pro

admin

The Professional Gearheads

admin

Photos Used on this site

admin

Efterlad en kommentar