10 C
Esbjerg
2. marts 2024
Image default
Tour GallerierTravel & Tips

Harzen Tur – Retur – 2017

HARZEN TUR – RETUR 2017

HARZEN TUR 2017

2017 Harzen

Harzen tur-retur var en fantastisk tur. Meeen også en tur der lærte mig en vigtig lektie, nemlig at motorveje bare ikke lige er mig. Det kan skyldes at min køreerfaring på det tidspunkt kun var 3 år som værende årsagen, i alle tilfælde var I7 på vejen ned & hjem igennem Tyskland en tur som jeg ikke var vild med at goutere. Almindelig bundes strasse er meget mere min kop te. Her skal du da i det mindste ikke have øjne i nakken og nærmest 365 granders view rundt til alle sider under kørsel, hvilket var min akilleshæl på denne ellers fantastiske rejse til Harzen. Harzen er og forbliver et utroligt smukt sted og landskabet er fantastisk til at køre på MC i. Mange sving og små, såvel som store veje til at udfolde sig på.

Og ikke mindst naturligvis Brocken (også herhjemme bedre kendt som Bloksbjerg) Vi boede på et fabelagtigt godt hotel, nemlig Hotel Der Achterman  i Goslar by. Her var alt hvad der skal være, fine værelser, god mad, nem adgang til ture rundt i Harzen. Goslar er vel nærmest selve hovedstaden for Harzen og den største by i Harzen området, Goslar er en by i den tyske delstat Niedersachsen. Byen er administrationsby i Landkreis Goslar, og har et areal på 92,58 km², og har 51.011 indbyggere. Byen er Harzens hovedby. Wikipedia

Jeg må sige at selve Harzen var meget smuk, Goslar by er en meget hyggelig og behagelig by, med mange restauranter og god mad til rimelige priser. Selve de ture vi var rundt på var virkeligt gode med blandt andet Bad Grund som en virkelig hyggelig og et godt pusterum på en lille restaurant med god mad. Vi kører på MC og derfor drikker ingen alkohol før vi er hjemme fra ture!! hvilket jeg finder er en præmis som alle skal køre efter. Jeg kan godt lide en kold øl, men det hører bare ikke sammen med kørsel på MC. Alt i alt taget i betragtning var Harzen tur-retur en rigtig god tur.

Related posts

Påsketræf 2022

admin

Påsketræf 2016

admin

Påsketræf 2015

admin

Efterlad en kommentar