13. juli 2024
Image default
About

Ikke længere ejer af en MC

Nu er jeg ikke ejer

 

Intet varer evigt, jeg fik i februar 2023 konstateret astma. Det gør at jeg med stor sorg måtte afhænde  min Yamaha MT-09, jeg håber dog når der er styr på min astma atter at kunne købe en lille model der er til at trække rundt med (kg. mæssig) Det er ikke til at undvære at køre på MC, for mig er det lige så stor en del af tilværelsen som at trække vejret. Men her og nu er jeg desværre ikke ejer af en MC.

In Three words i can sum up everything I´ve learned about life: It goes on

Robert Frost

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE.

 

Top Photo by Francisco Requena on Unsplash

 

 

Related posts

Schuberth C4 Pro

admin

The Professional Gearheads

admin

Photos Used on this site

admin

Efterlad en kommentar